- Kampanjen med Mevo åpnet nye muligheter til å kunne nå ut til forhandlerapparatet til Miele Norge. Vi når butikkselgere på en måte som fungerer bedre i deres hverdag. Og vi har fått en hurtighet i kommunikasjonen som er ny for vår bransje.

Stian Normann-Arvesen
Salgsdirektør, Miele Norge

Det fins knapt et hjem i Norge som ikke har et Miele-produkt i et skap eller på en hylle. Miele produserer stekeovner og mikrobølgeovner, ventilatorer, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner, støvsugere og en lang rekke rengjøringsprodukter og tilbehør.

Merkevaren Miele er representert i alle hvitevare-kjeder i landet, og selskapet har dermed en stor utfordring når det kommer til å kunne ha en løpende og direkte kontakt med salgsapparatet i alle butikkene.

Miele Norge valgte ut én kjede for sin pilotkampanje, som dermed dekket hele landet. De kjørte en bred konkurranse som gikk på salg innenfor hver varekategori, i tillegg til at de laget en rekke kunnskapsquizer om Mieles produkter og merkevare. Salgskonkurransen ga poeng pr salg, og man måtte gjennomføre hele quiz-delen for å kunne realisere alle poengene.

Målsettingen var å skape et større engasjement ute i butikkene. En undersøkelse gjort etter pilotkampanjen viser at deltagerne i konkurransen syntes det var både inspirerende og lærerikt å delta.

Fremover ønsker Miele Norge å kjøre et enda mer skreddersydd opplegg, der konkurranser og quizer er knyttet opp mot det faktiske utvalget av Miele-produkter som hver butikk holder. Målet er å bidra til at kundene møter kunnskapsrike og engasjerte butikkselgere.

miele-hoyde
iphone-miele

- Vi ser at kommunikasjonsplattformen til Mevo er god, med monitorering og overvåking for å kunne styre kommunikasjonen hyppigere og enda riktigere.

Stian Normann-Arvesen
Salgsdirektør, Miele Norge

Vil du vite mer?

Legg igjen kontaktinfo i skjemaet nedenfor og så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

Please enter your name.
Please enter a message.

MEVO NORWAY AS
Sandakerveien 24 C
0473 Oslo

Phone: (+47) 990 16 250
E-mail: info@mevo.no