Styrker merkevarer & øker salg

Mevo er en kommunikasjonsplattform som hjelper merkevarer med å motivere
og øke kompetansen til salgsapparatet.

mevo-phone

– Effekten av det vi gjør er ikke over den dagen konkurransen er slutt. Min far er fortsatt merkevareambassadør for en av sine gamle favoritter – over 30 år etter at han ga seg i dekkbransjen.

Kent R. Bråthen Daglig leder & rådgiver, MEVO

Vi hjelper våre kunder med å skape merkevareambassadører.

Vi vet at kunnskap gir selvtillit og at selvtillit gir salgsglede. Som merkevare må du sørge for at de som står ute i butikkene kjenner dine produkter og at de liker å selge dem. Det er viktig at det du ønsker å formidle om din merkevare når frem til de personene som faktisk møter kunden. Det er som regel lang vei mellom distributør og butikkselger. Vi sørger for at dere snakker direkte og at det som kommuniseres ut er både motiverende og lærerikt. Innholdet i kampanjene er like viktig som hvordan kampanjen presenteres.

En app

Vi må nå butikkselgerne der de er og på deres egne premisser. Det må være gøy å lære. Mevo kombinerer salgskonkurranser, kunnskapsquizer, spørreundersøkelser, videoer og meldinger med poeng og incentiver som vi kjenner igjen fra digitale spill.

For butikksjefer og andre hos deltagende kunde er det minimalt med arbeid. All informasjon er samlet på ett sted. Appen tilpasses hver merkevare og endres i takt med nylanseringer, nye sesonger og lignende. Du presenterer og promoterer din merkevare akkurat slik du ønsker, til noen av de viktigste menneskene du har – de som selger produktene dine.

Selgeren og designeren

Vi som står bak dette har lang erfaring fra bransjen, men fra ganske forskjellige ståsted. Vår daglige leder, Kent, har jobbet med salg og distribusjon i 20 år, og har inngående kunnskap om hva som virkelig trigger selgere.
Kristian er designer og kreativ leder, og har blant annet fått merket for god design for sitt arbeid. Han har også drevet sitt eget designbyrå siden 2001, som gjør at vi i Mevo har tilgang på et helt team med designere, webutviklere og tekstforfattere klare til å løse det som måtte være av utfordringer.

%

SAMTLIGE respondenter svarer at de har lært noe nytt, hele 73% svarer at de har lært mye.

Oppstarten

Våren 2015 bestemte vi oss. Innovasjon Norge har støttet oss hele veien og pilotkundene våre, Miele, Salomon og Komono, har vært helt avgjørende for resultatet. De har stilt med kunnskap, engasjement og brennende ønsker om å finne enklere og bedre verktøy til å nå ut med. Resultatene har vært svært gode.

I en undersøkelse gjort blant deltagerne i en av pilotene svarer samtlige at de har lært noe av å være med. 73% svarer at de har lært mye. Samtlige er også godt fornøyd med appen, 63% svarer at de er veldig godt fornøyd.

Vi er veldig stolte av at Miele, Salomon og Komono har valgt å bli med oss videre. Takk til dere og takk til Innovasjon Norge!

MEVO NORWAY AS
Sandakerveien 24 C
0473 Oslo

Phone: (+47) 990 16 250
E-mail: info@mevo.no