Styrker merkevarer & øker salg

Mevo er en kommunikasjonsplattform som hjelper merkevarer med å motivere
og øke kompetansen til salgsapparatet.

Alt i en app

Med en app treffer du butikkselgerne der de er - med ditt budskap presentert på din måte. Du kommuniserer direkte og du slipper mellomledd. All informasjon om regler, premier og lignende er tilgjengelig for brukerne til enhver tid. Brukerne kan selv registrere salg, løse quizer, følge med på rankinger og lese eller sende meldinger. Om de ønsker å gjøre det på bussen på vei til jobb eller i sofakroken hjemme er helt opp til dem selv.

PERSON - BUTIKK - DISTRIKT

  • følg aktivitet og utvikling
  • kommuniser direkte
  • send meldinger - gi ros
  • del oversikt med dine kollegaer

Arranger konkurranser med overblikk og innlevelse.

 

 

ARRANGERE SALGSKONKURRANSE?

5 spørsmål du bør stille deg selv.

Tips om hvordan du setter opp en salgskonkurranse

Et styringsverktøy

Admin panel gir deg som arrangør real-time oversikt over salg og aktivitet. Se hvem som har kommet godt i gang og hvem som trenger et push. Bli bedre kjent med butikkene og de som jobber der. Det er enkelt å sende meldinger til de som fortjener en klapp på skulderen. Direkte kommunikasjon med deltagerne gjør at du i svært liten grad trenger å involvere kunden i gjennomføringen, dere kan stå for all jobben selv. Enkelt!

Salgskonkurransen

Motiver så mange som mulig med premier som treffer. Gi poeng for salg. Rankingen gir deltagerne real-time oversikt i appen som gjør det spennende å følge med. De kan enkelt se hvem som gjør det godt i egen butikk eller på totalrankingen. De kan også se hvordan butikkene eller avdelingene ligger an i forhold til hverandre. Ved å kombinere flere ulike premie nivåer sørger du for å gjøre konkurransen spennende for alle.

Quizer

Kunnskap er en svært viktig del av Mevo. Fordel poenggivende quizer utover kampanjeperioden. Det er motiverende å få poeng og det skal være gøy å lære. Du kan også lage spørreundersøkelser for å finne ut av hva deltagerne synes om kampanjen din eller hvor godt fornøyd de er med kundeservice. Sertifiseringer kan også gjøres til en del av kampanjene.

Meldinger

Send informasjon om kampanjer og nye produkter eller send en gratulasjon for godt salg. Deltagerne kan også sende deg meldinger med videoer eller bilder. Gi ekstra poeng for bildet av «beste utstillingsvindu».

En Mevo kampanje - Vi hjelper deg

Vi hjelper våre kunder med å planlegge og gjennomføre kampanjer. Ved å kombinere din kunnskap om merkevaren og vår kunnskap om salgskonkurranser og opplæring i ulike bransjer oppnår vi gode resultater sammen. Målet vårt er å skape nye merkevareambassadører i hver eneste kampanje.

Kontakt oss for å finne ut av hvordan vi kan nå dine forhandlere med ditt budskap.

 

 

MEVO NORWAY AS
Sandakerveien 24 C
0473 Oslo

Phone: (+47) 990 16 250
E-mail: info@mevo.no